Ελληνικά English Pусский Italiano Deutsch Français Român Arabic

 

 

Το DoCare Τµήµα Αισθητικής ∆ερµατολογίας - Αντιγήρανσης του Νοσοκοµείου ΜΗΤΕΡΑ είναι η απάντηση στην επιθυµία σας για ολοκληρωµένες υπηρεσίες οµορφιάς και υγείας που να πληρούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα αλλά και να εγγυώνται την επιστηµονική επάρκεια και επαγγελµατική συνέπεια στο µέγιστο βαθµό. Στόχος του είναι να ορίσει ξανά την έννοια της υπεροχής και της αποτελεσµατικότητας στο πεδίο της Αισθητικής ∆ερµατολογίας και της Αντιγήρανσης.

Με άρτια εκπαιδευµένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, µε διαρκή επιστηµονική ενηµέρωση, µε σύγχρονες µεθόδους και µε πρωτοποριακό εξοπλισµό που αποτελεί το “gold standard” στον τοµέα της Αισθητικής ∆ερµατολογίας, το Τµήµα προσφέρει ένα ευρύ φάσµα υπηρεσιών αισθητικής αποκατάστασης σε γυναίκες και άνδρες.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Οι χώροι του τµήµατος χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική τους, την προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτοµέρεια και την εξασφάλιση όλων των σύγχρονων ανέσεων. Έτσι, η εµπειρία όσων επιλέγουν τις υπηρεσίες µας αφήνει πάντοτε τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο, φιλόξενο και ζεστό.

Σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να προσθέσουµε τη δέσµευσή µας για ποιοτική και αξιόπιστη ιατρική φροντίδα µε την ασφάλεια του οργανωµένου νοσοκοµειακού περιβάλλοντος του ΜΗΤΕΡΑ καθώς και την άνεση και διακριτικότητα που εξασφαλίζει η 24ωρη λειτουργία του.

Ανδρέας Κατσάµπας
Ομότιμος Καθηγητής ∆ερµατολογίας & Αφροδισιολογίας Παν/µίου Αθηνών, ∆ιευθυντής Δερματολογικού Τμήματος Ομίλου ΥΓΕΙΑ

Κυριάκος Βολονάκης
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης DoCare Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ

 

Το ΥΓΕΙΑ έχει λάβει τη
χρυσή σφραγίδα
ποιότητας του Joint
Commission International

 

Οι υπηρεσίες μας

 

  U.S. Representatives :
Manos & Kelly Alexandrakis
(Toll-Free  for USA & Canada)   1-855-942-8767
(International Number)   001-312-985-5646
Cell   847.877.0602
E-mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα1η Μαΐου 30,
Κάτω Κηφισιά, 14561
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. Επικοινωνίας:
001-312-985-5646   (International Number)
1-855-942-8767   (Toll-Free  for USA & Canada)
+30 6977 41 81 61

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.