Ελληνικά English Pусский Italiano Deutsch Français Român Arabic

 

 

Πρόκειται για θεραπείες που εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσµατα στην κάλυψη βαθιών ρυτίδων αλλά και στην αναζωογόνηση του δέρµατος σε πολύ σύντοµο χρονικό διάστηµα.

Η εξατοµικευµένη αξιολόγηση του προσώπου, από το έµπειρο ιατρικό προσωπικό του Τµήµατος, σε συνδυασµό µε τις δικές σας απαιτήσεις, έχει ως αποκλειστικό στόχο την επίτευξη του απόλυτου φυσικού αποτελέσµατος.

 

 

Θεραπεία με υαλορουνικό οξύ (διάφανο κρυσταλλικό gel)

 

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει στον οργανισµό και στο δέρµα µας και είναι απαραίτητο, προκειµένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό. Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική µας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ µειώνεται. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της θεραπείας, εγχύεται στο δέρµα υαλουρονικό οξύ σε µικρές ποσότητες µε µια απλή έγχυση.

 

Η θεραπεία µε υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται:

 

 • στην αύξηση του όγκου του προσώπου.
 • στη λείανση των ρυτίδων.
 • στη βελτίωση του σχήµατος και του περιγράµµατος του προσώπου.
 • στο σµίλεµα των χειλιών.
 • στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας του δέρµατος (ντεκολτέ, χέρια).

 

Το αποτέλεσµα των θεραπειών µε υαλουρονικό οξύ είναι απόλυτα φυσικό, άµεσα ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία και µεγάλης διάρκειας (6 έως 18 µήνες).

 

 

Θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη

 

Ο µηχανισµός της βοτουλινικής τοξίνης στηρίζεται στην υπολειτουργία των µυών που προκαλούν τις ρυτίδες ενισχύοντας τη δράση των «ανταγωνιστικών» µυών, µε αποτέλεσµα ένα αρυτίδωτο, φρέσκο και ξεκούραστο πρόσωπο.

 

Η θεραπεία µε βοτουλινική τοξίνη στοχεύει στο να:

 

 • εξαλείψει ή να απαλύνει αισθητά τις ρυτίδες του µεσόφρυου, του µετώπου και του έξω κανθού (πόδι της χήνας).
 • ανασηκωθούν τα φρύδια.
 • βελτιώσει µέχρι ένα βαθµό τη χαλάρωση στον λαιµό.

 

Η βοτουλινική τοξίνη µπορεί να συνδυαστεί µε άλλες θεραπείες ανανέωσης του προσώπου όπως: laser αντιγήρανσης, µεσοθεραπείες ανάπλασης και ενυδάτωσης, ενέσιµες θεραπείες µε υαλουρονικό οξύ για αντιµετώπιση ρινοπαρειακών ρυτίδων καθώς και για προσθήκη όγκου στα χείλη.

 

Τα αποτελέσµατα της θεραπείας γίνονται ορατά από 2-3 έως 15 ηµέρες µετά τη θεραπεία και διαρκούν 4 έως 5 µήνες. Μπορεί να υπάρχουν όμως και περιστατικά στα οποία, η χρονική διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να διαφέρει και για αυτό το λόγο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο να προηγείται ένα δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης.

 

 

Μεσοθεραπεία

Πρόκειται για έγχυση συγκεκριµένων ουσιών όπως π.χ. βιταµίνες, αµινοξέα, µέταλλα, ένζυµα, υαλουρονικό οξύ, DMAE κ.α. µέσα στο δέρµα, ενδοδερµικά, µε στόχο την ενίσχυση της άµυνας του οργανισµού ενάντια στη γήρανση και την αναζωογόνηση του δέρµατος. Τα αποτελέσµατα της µεσοθεραπείας είναι αξιοθαύµαστα και η θεραπεία αυτή θεωρείται τα τελευταία χρόνια από τις πλέον διαδεδοµένες µεθόδους κατά της γήρανσης.

Η µεσοθεραπεία ενδείκνυται:

 • στην αντιµετώπιση της γήρανσης / φωτογήρανσης.
 • στην αναζωογόνηση του προσώπου, του λαιµού και των χεριών.
 • στη σύσφιξη του χαλαρωµένου δέρµατος.
 • στην καταπολέµηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
 • σε ακµή, ουλές, αλωπεκίες κλπ.

Ο αριθµός των συνεδριών καθορίζεται από το ιατρικό προσωπικό του Τµήµατος, ανάλογα µε την περίπτωση.

  U.S. Representatives :
Manos & Kelly Alexandrakis
(Toll-Free  for USA & Canada)   1-855-942-8767
(International Number)   001-312-985-5646
Cell   847.877.0602
E-mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα1η Μαΐου 30,
Κάτω Κηφισιά, 14561
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. Επικοινωνίας:
001-312-985-5646   (International Number)
1-855-942-8767   (Toll-Free  for USA & Canada)
+30 6977 41 81 61

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.