Ελληνικά English Pусский Italiano Deutsch Français Român Arabic

 

 

Καλωσορίσατε στο Κέντρο μας

Το πρόβλημα, η αγωνία και η επιθυμία σας για την απόκτηση ενός παιδιού αποτελούν για όλους εμάς κίνητρο, πρόκληση και πρώτιστη προτεραιότητα στην καθημερινή μας λειτουργία.

Ιδιαιτερότητα του Κέντρου μας αποτελεί το γεγονός ότι όλοι οι γιατροί μας έχουν αποκτήσει εξ’ολοκλήρου την ειδίκευση καθώς και την εξειδίκευσή τους στις Η.Π.Α. και κατόπιν επιτυχών εξετάσεων είναι διπλωματούχοι-μέλη του American Board of Obstetrics and Gynecology.

Μέσα σε ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον, επί σειρά ετών, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές, σε μια διαρκή προσπάθεια μετουσίωσης της επιθυμίας σας σε πραγματικότητα.
Στις επόμενες ηλεκτρονικές σελίδες σας παρέχουμε πληροφορίες για την οργάνωση, τη λειτουργία, τις δυνατότητες και τα επιστημονικά επιτεύγματα του Κέντρου μας κατά τη διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας του.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Επίσης σας ενημερώνουμε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, για τα προβλήματα γονιμότητας και τις θεραπευτικές επιλογές που προσφέρουμε στο υπογόνιμο ζευγάρι, καθώς και για τις τεχνικές και τα στάδια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να συζητήσουμε το θέμα που σας απασχολεί.

 

Επιστημονικά Επιτεύγματα

Το Κέντρο μας υπήρξε πρωτοπόρο στην εφαρμογή και ανάπτυξη όλων των νέων μεθόδων για την υποβοήθηση της ανθρώπινης αναπαραγωγής με πολλαπλές επιτυχίες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε :

2008 : Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εφαρμόζουμε την Ρομποτική Χειρουργική στην γυναικολογία και πραγματοποιούμε την πρώτη ολική υστερεκτομή ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τους χειρουργούς και νέα δεδομένα για τους ασθενείς πολλαπλασιάζοντας τα ήδη σημαντικά πλεονεκτήματα της λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

2001: Με τη μέθοδο βιοψίας εμβρύου και προεπιλογής φύλου
(FISH -PGD) προεπιλέγουμε το φύλο του εμβρύου και επιτυγχάνουμε τη γέννηση υγιούς θήλεος από μητέρα φορέα του συνδρόμου μυϊκής δυστροφίας (Duchenne).

2000: Με τη μέθοδο βιοψίας του εμβρύου και προεπιλογής φύλου (FISH-PGD) στο Κέντρο μας, μητέρα - φορέας του συνδρόμου LOWE που πλήττει άρρενα έμβρυα - φέρνει στον κόσμο υγιές κοριτσάκι.

1998 : Εφαρμόζουμε, πρώτοι στην Ελλάδα, την προεμφυτευτική διάγνωση με τη μέθοδο του ανοσοφθορισμού ( FISH - PGD) για τον ακριβή έλεγχο των εμβρύων φορέων αυτοσωμικών ανωμαλιών (π.χ. σύνδρομο Down ), και την επιλογή φύλου των εμβρύων για τον έλεγχο φυλετικών χρωμοσωμικών ανωμαλιών (π.χ. σύνδρομο μυϊκής δυστροφίας- Duchenne, αιμορροφιλία, σύνδρομο Lesch-Nyhan, σύνδρομο LOWE).
Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε τη γέννηση αρκετών υγιών παιδιών από γονείς φορείς των ανωτέρω συνδρόμων.

1996 : Υποδεχθήκαμε τα πρώτα τετράδυμα στον Ελλαδικό χώρο που επιτεύχθηκαν με τη μέθοδο της μικρογονιμοποίησης (ICSI).

1995 : Εφαρμόζουμε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη μέθοδο MESA (λήψη σπέρματος με βιοψία των όρχεων) παρακάμπτοντας την ανδρική στειρότητα (περιπτώσεις βαριάς μορφής ολιγοασθενοσπερμίας ή αζωοσπερμίας), και επιτυγχάνουμε τη γέννηση παιδιού με την τεχνική ICSI (εισαγωγή με λεπτή βελόνα σπερματοζωαρίου στο ωάριο).

1994 : Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χρησιμοποιούμε με επιτυχία τη μέθοδο της Χειρουργικής Λαπαροσκόπησης στη Μικροχειρουργική των Σαλπίγγων.

1990 : Πρωτοπορούμε εισάγοντας στην Ελλάδα τη μέθοδο της Χειρουργικής Λαπαροσκόπησης την οποία εφαρμόζουμε επιτυχώς σε όλες σχεδόν τις γυναικολογικές επεμβάσεις ( ωοθηκικές κύστεις, ινομυώματα, εξωμήτριες κυήσεις ακόμα και αφαίρεση μήτρας).

1990 : Την ίδια χρονιά, εφαρμόζουμε τη μέθοδο της κατάψυξης - απόψυξης των εμβρύων, και επιτυγχάνουμε τη γέννηση του πρώτου παιδιού στην Ελλάδα με την εμφύτευση κατεψυγμένων εμβρύων μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση.

1989 : Πρώτη εγκυμοσύνη με γέννηση υγιούς παιδιού στην Ευρώπη από εμμηνοπαυσιακή γυναίκα με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και τη χρήση ωαρίων δότριας.

1982 : Εναρξη και στην Ελλάδα της διαγνωστικής λαπαροσκόπησης καθώς και της επιτυχούς εφαρμογής της μικροχειρουργικής των σαλπίγγων .

  U.S. Representatives :
Manos & Kelly Alexandrakis
(Toll-Free  for USA & Canada)   1-855-942-8767
(International Number)   001-312-985-5646
Cell   847.877.0602
E-mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα1η Μαΐου 30,
Κάτω Κηφισιά, 14561
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. Επικοινωνίας:
001-312-985-5646   (International Number)
1-855-942-8767   (Toll-Free  for USA & Canada)
+30 6977 41 81 61

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.