Ελληνικά English Pусский Italiano Deutsch Français Român Arabic

 

 

Το Athens Eye Hospital αποτελεί Κλινική διεθνούς βεληνεκούς και χώρο επίλυσης σοβαρών και δύσκολων οφθαλμολογικών προβλημάτων.

Εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι συνεργαζόμενοι με ομάδα οπτικών, οπτομετρών, εξειδικευμένων για οφθαλμολογικά περιστατικά νοσηλευτών, όλοι μαζί προασπίζουν το θεϊκό δώρο της όρασης.

Μέσω του υπερσύγχρονου εργαστηρίου μοριακής βιολογίας που διαθέτουμε, φιλοδοξούμε να πρωτοστατήσουμε στην επανάσταση της γονιδιακής θεραπείας των παθήσεων του αμφιβληστροειδούς.

Η Κλινική πρωτοπορεί διεθνώς στην αντιμετώπιση των ενδοφθαλμίων όγκων και στην θεραπεία των διαφόρων παθήσεων του αμφιβληστροειδούς, όπως η εκφυλιστική ωχροπάθεια και η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια. Διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα για τις παθήσεις αυτές και παρουσιάζει διεθνές κλινικό και ερευνητικό έργο για τα νοσήματα αυτά.

1 | 2 | 3 | 4


Η Κλινική εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση προβλημάτων της παιδικής ηλικίας όπως ο συγγενής καταρράκτης, ο στραβισμός και τα παιδιατρικά γλαυκώματα.

Το τμήμα Διαθλαστικής Χειρουργικής για την αντιμετώπιση της μυωπίας, υπερμετρωπίας & του αστιγματισμού έχει εφοδιασθεί με τεχνολογία αιχμής για την αντιμετώπιση πλέον των συνηθισμένων διαθλαστικών ανωμαλιών ακόμα και ορισμένων μορφών πρεσβυωπίας.

Στην Κλινική λειτουργεί ειδικό τμήμα για την αντιμετώπιση του κερατοκώνου, πάθηση που προσβάλλει σημαντικό αριθμό ατόμων στην παραγωγική φάση της ζωής τους.

Διαθέτουμε πρωτοποριακό σύστημα Femtosecond Laser για την εγχείρηση του καταρράκτη πράγμα που αποτελεί ανατροπή στο χώρο της εγχειρητικής του καταρράκτη, των μεταμοσχεύσεων του κερατοειδούς, καθώς και άλλων παθήσεων της οφθαλμικής επιφάνειας.

Τέλος επειδή πίστη όλων μας είναι πως δεν πρέπει να υπάρχουν κενά και στεγανά στη διάδοση και στη διασπορά της γνώσης, το Athens Eye Hospital έχει επενδύσει στον τομέα της εκπαίδευσης οφθαλμιάτρων και έχει εγκαταστήσει το μοναδικό σύστημα εξομοίωσης VRmagic, φιλοδοξώντας έτσι να γίνει κέντρο εκπαιδευτικής αναφοράς, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και στις γειτονικές χώρες της Βαλκανικής και της Μέσης Ανατολής.

  U.S. Representatives :
Manos & Kelly Alexandrakis
(Toll-Free  for USA & Canada)   1-855-942-8767
(International Number)   001-312-985-5646
Cell   847.877.0602
E-mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα1η Μαΐου 30,
Κάτω Κηφισιά, 14561
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. Επικοινωνίας:
001-312-985-5646   (International Number)
1-855-942-8767   (Toll-Free  for USA & Canada)
+30 6977 41 81 61

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.