Ελληνικά English Pусский Italiano Deutsch Français Român Arabic

 

 

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην ΕλλάδαΟι άνθρωποι της Imithea αφού κατέγραψαν πολλά χρόνια εμπειρίας στην διαχείριση ασθενών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, μέσα από διάφορους φορείς της υγείας, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με την επιστημονική υποστήριξη των συνεργατών ιατρών της, και να δημιουργήσουν την μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα αποκλειστικής θεραπευτικής διαχείρισης ασθενών στον Ιατρικό Τουρισμό.

Δηλαδή των ανθρώπων εκείνων που θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με κάποια ιατρική πράξη θεραπείας.

Ως προς τις διακοπές τους, οι άμεσοι συνεργάτες μας, επαγγελματίες του Τουρισμού, θα οργανώσουν το ταξίδι, την διαμονή, και τον ελεύθερο χρόνο τους πάντα σε συνδυασμό με το θεραπευτικό πρόγραμμα.

 

Ημιθέα: Κόρη του Κύκνου και της Προκλείας – Θεότητα της Ιατρικής που λατρευόταν στην χερσόνησο της Καρίας. Στο ιερό της οι ασθενείς προσέφεραν το "μελίκρατον" (μέλι με γάλα), σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική μυθολογία...

 

Το κέρδος για τους πελάτες μας είναι πολλαπλό:

  • Χαμηλότερο θεραπευτικό κόστος (ανταγωνιστικές τιμές, συγκρινόμενες με άλλες χώρες, ακόμα και απ’ αυτές της Ασίας και της Ν. Αμερικής κλπ.)
  • Καμία επιπλέον χρέωση για τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την Imithea.
  • Χωρίς λίστες αναμονής
  • Υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα ή διαγνωστικές υπηρεσίες και φιλοξενία
  • Προστασία της ιδιοτικότητας του ασθενούς καθώς και ανθρώπινη και ψυχολογική στήριξη
  • Υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα με τις διαφορετικές μολυσματικές ασθένειες, που σχετίζονται με την τοπική επιδημιολογία μεταξύ των χωρών απ’ όπου προέρχεται το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών του ιατρικού τουρισμού (Ασία κλπ.), και έτσι εισάγονται οι ιοί και τα βακτήρια, όταν αυτοί επιστρέφουν στην πατρίδα.. Η Ελλάδα, σαν ευρωπαϊκή χώρα, ούτε είχε ανάλογες εμπειρίες αντίστοιχων καταστάσεων, ούτε ανήκε ποτέ σ’ αυτή την κατηγορία των χωρών.
  • Αξέχαστες διακοπές σε μαγικά μέρη να επισκεφθεί κανείς, εξαιρετικό κλίμα (ιδανικό για την ανάρρωση), Ελληνική φιλοξενία και φανταστικό φαγητό, για τα οποία η Ελλάδα αναγνωρίστηκε παγκόσμια.
  U.S. Representatives :
Manos & Kelly Alexandrakis
(Toll-Free  for USA & Canada)   1-855-942-8767
(International Number)   001-312-985-5646
Cell   847.877.0602
E-mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα1η Μαΐου 30,
Κάτω Κηφισιά, 14561
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. Επικοινωνίας:
001-312-985-5646   (International Number)
1-855-942-8767   (Toll-Free  for USA & Canada)
+30 6977 41 81 61

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.