Ελληνικά English Pусский Italiano Deutsch Français Român Arabic

 

 

 Καλώς ήρθατε !

Για να σας ετοιμάσουμε μια ειδική προσφορά ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, παρακαλούμε συμπληρώστε την ειδική φόρμα.

 

Το καλά ενημερωμένο ιατρικό ιστορικό σας, είναι απαραίτητο εργαλείο για εμάς και  για τους θεράποντες ιατρούς, για την καλύτερη προσέγγιση του θεραπευτικού σας πλάνου.

 

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην ΕλλάδαΑπαντήστε στα ερωτήματά μας  για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

Γράψτε μας τις προτάσεις και τις προσδοκίες σας που αφορούν την θεραπεία σας ή οτιδήποτε άλλο, ώστε να προσεγγίσουμε τις ανάγκες σας κατά το μέγιστο δυνατόν.

Εμείς θα επιστρέψουμε σε εσάς, αφού εξασφαλίσουμε τις προτάσεις των θεραπευτηρίων, κλινικών, των ειδικών ιατρών ή άλλων θεραπευτών, με ένα θεραπευτικό πλάνο σχεδιασμένο για εσάς, με προ-κοστολογημένη προσέγγιση και εσείς θα πάρετε την πιο σωστή απόφαση για την υγεία σας.

Όταν το αποφασίσετε λοιπόν, εμείς θα οργανώσουμε το ταξίδι σας, τη διαμονή σας, τα ραντεβού με τον ιατρό σας και τις θεραπείες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να προετοιμάσετε τις βαλίτσες σας.

Κατά την άφιξή σας στην Ελλάδα , θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο έχοντας οργανώσει όλα όσα αφορούν την διαμονή σας για να αισθάνεστε άνεση και ηρεμία, αλλά και την διαχείριση της θεραπευτική σας πορείας.

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην ΕλλάδαΗ ομάδα μας θα είναι σε συνεχή επαφή με εσάς και την θεραπευτική σας ομάδα (ιατροί, νοσηλευτές, θεραπευτές). Μπορούμε επίσης να είμαστε σε επαφή με τα συγγενικά σας πρόσωπα για ενημέρωση, εφόσον μας το ζητήσετε.

Όταν τελειώσει το θεραπευτικό σας πρόγραμμα ή και οι διακοπές σας, εμείς θα φροντίσουμε για την επιστροφή σας στην πατρίδα. Θα εξασφαλίσουμε επαφή με τους θεράποντες ιατρούς σας στην πατρίδα για όσο αυτό είναι απαραίτητο.

Τέλος, θα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο και προς όφελός σας, το τελικό θεραπευτικό σας κόστος χωρίς εκπλήξεις.

Η Ελλάδα δεν είναι προορισμός ιατρικού τουρισμού…ακόμα…! Εμείς, οι άνθρωποι της Imithea θέλουμε να το αλλάξουμε. Γιατί η Ελλάδα εκτός από τουριστικός προορισμός που αναγνωρισμένα είναι σήμερα, είναι επίσης αναγνωρισμένη Διεθνώς για την πρωτοπορία της στην αγγειοπλαστική της καρδιάς και των άλλων αγγείων, την οφθαλμολογία, την τεχνιτή γονιμοποίηση, την εξαιρετική πλαστική αισθητική χειρουργική, την ακτινοθεραπεία και την ακτινοχειρουργική, κα.

 

Η φιλοσοφία των ανθρώπων της Imithea συνοψίζεται στο :

« Πάντων χρημάτων μέτρον εστίν άνθρωπος » Πρωταγόρας 490–420 πχ

  U.S. Representatives :
Manos & Kelly Alexandrakis
(Toll-Free  for USA & Canada)   1-855-942-8767
(International Number)   001-312-985-5646
Cell   847.877.0602
E-mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα1η Μαΐου 30,
Κάτω Κηφισιά, 14561
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. Επικοινωνίας:
001-312-985-5646   (International Number)
1-855-942-8767   (Toll-Free  for USA & Canada)
+30 6977 41 81 61

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.