Ελληνικά English Pусский Italiano Deutsch Français Român Arabic

 

 

Η αποτρίχωση µε laser είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεί την πλέον αποτελεσµατική µέθοδο για τη σταδιακή µείωση της τριχοφυΐας. Μετά από έξι περίπου συνεδρίες, επιτυγχάνει σηµαντικότατη βελτίωση και µείωση των τελικών τριχών, σε ποσοστό της τάξεως του 85% µε 90%. Από εκεί και µετά, και ανάλογα µε το αισθητικό αποτέλεσµα που απαιτείται, θα καθοριστούν και οι επαναληπτικές συνεδρίες οι οποίες θα χρειαστούν.

 

 

Στις περιπτώσεις µε εντονότερη ορµονοεξαρτώµενη τριχοφυΐα, απαιτείται µεγαλύτερος αριθµός συνεδριών. Όµως τα αποτελέσµατα είναι εξίσου θεαµατικά.

 

Στο DoCare Τµήµα Αισθητικής ∆ερµατολογίας - Αντιγήρανσης του Νοσοκοµείου ΜΗΤΕΡΑ χρησιµοποιούνται, ανάλογα µε την περιοχή αποτρίχωσης και τις ιδιαιτερότητες του δέρµατος και της τρίχας, δύο διαφορετικοί τύποι laser αποτρίχωσης (alexandrite και diode laser), και οι δύο απόλυτα ασφαλείς και αποτελεσµατικοί.

 

Στο Τµήµα µπορούν να απευθυνθούν:

 

 

Γυναίκες για :

 

- Πρόσωπο, λαιµό, στέρνο, κοιλιά

 

Οι περιοχές αυτές θεωρούνται ορµονοεξαρτώµενες. Η έντονη τριχοφυΐα σε αυτές παρατηρείται σε γυναίκες µε ορµονολογικά προβλήµατα (πολυκυστικές ωοθήκες, παθήσεις θυρεοειδούς κλπ). Στις περιπτώσεις αυτές, το Τµήµα µας παρέχει ολοκληρωµένη και αποτελεσµατική λύση στο θέµα της τριχοφυΐας σε συνεργασία µε το Ενδοκρινολογικό Τµήµα του Νοσοκοµείου ΜΗΤΕΡΑ.

 

- Σώµα

 

 

Άντρες για :

 

- Σώµα

 

Η εµπειρία του Τµήµατος στην ανδρική αποτρίχωση εξασφαλίζει γρήγορα και φυσικά αποτελέσµατα.

 

Οι συνεδρίες µπορούν να γίνονται ακόµα και το καλοκαίρι.

  U.S. Representatives :
Manos & Kelly Alexandrakis
(Toll-Free  for USA & Canada)   1-855-942-8767
(International Number)   001-312-985-5646
Cell   847.877.0602
E-mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα1η Μαΐου 30,
Κάτω Κηφισιά, 14561
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. Επικοινωνίας:
001-312-985-5646   (International Number)
1-855-942-8767   (Toll-Free  for USA & Canada)
+30 6977 41 81 61

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.