Ελληνικά English Pусский Italiano Deutsch Français Român Arabic

 

 

Από την Αρχαιότητα, από την εποχή του Ιπποκράτη, πατέρα της Ιατρικής, η Ελλάδα υπήρξε τόπος αναφοράς για την ανεύρεση της ευεξίας της χαλάρωσης και της θεραπείας, αφού σ’ αυτήν συνέρρεε κόσμος από λαούς ολόκληρης της λεκάνης της Μεσογείου, διαδραματίζοντας έτσι σημαντικό αλλά και ουσιαστικό ρόλο εκείνη την εποχή.

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα

 

Επί της ουσίας αυτό ποτέ δεν άλλαξε στην διαδρομή των αιώνων μέχρι σήμερα, αφού η Ελλάδα ακόμα και μόνο με τον ήλιο της, και την θάλασσά της…ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ…!!!


Εμείς, οι άνθρωποι της Ημιθέα, ως σύγχρονοι κληρονόμοι της, συνδυάζουμε τον ήλιο και την θάλασσα με την σύγχρονη ιατρική θεραπεία και τις διακοπές, τα μνημεία του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού με την μυσταγωγική θεραπεία των spa & wellness, και την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία μας με την επαφή της Ελληνικής φύσης.


Αν λοιπόν στα σχέδιά σας είναι να ταξιδέψετε για την θεραπεία σας χωρίς να χάσετε τις διακοπές σας ή απλώς θέλετε να ταξιδέψετε μόνο για τη θεραπεία σας, εμείς θα σας το μετατρέψουμε σε εμπειρία μοναδική και αξέχαστη.


Οι συνεργαζόμενοι με την Ημιθέα : κλινικές με τους ειδικούς ιατρούς και το εξειδικευμένο προσωπικό τους, με το ιατρικό θεραπευτικό πλάνο φτιαγμένο για την περίπτωσή σας αποκλειστικά, οι επαγγελματίες του τουρισμού, τα ξενοδοχεία αλλά πάνω απ’ όλα το ανθρώπινο δυναμικό μας, θα σας αγκαλιάσουν από το πρώτο λεπτό της άφιξης σας έως την αναχώρησή σας και αφού εμείς πρώτα εξασφαλίσουμε ότι όλα έγιναν άψογα, χωρίς λίστες αναμονής αλλά και με πολύ χαμηλότερο κόστος θεραπείας σε σχέση με πολλές χώρες της Β.και Δ. Ευρώπης και ΗΠΑ.

  U.S. Representatives :
Manos & Kelly Alexandrakis
(Toll-Free  for USA & Canada)   1-855-942-8767
(International Number)   001-312-985-5646
Cell   847.877.0602
E-mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημιθέα - Ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα1η Μαΐου 30,
Κάτω Κηφισιά, 14561
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. Επικοινωνίας:
001-312-985-5646   (International Number)
1-855-942-8767   (Toll-Free  for USA & Canada)
+30 6977 41 81 61

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.